Pagini

marți, 30 ianuarie 2018

5 minute - Surrender

          ...sau 5 Minute Friday la origini - este vorba despre un exercițiu ce există în blogosfera internațională sau poate doar în America. El presupune ca pe baza unui cuvânt dat să scrii din suflet fără prea multă atenție la formă cât la conținut, setând cronometrul pentru 5 minute. Asta intentionez și eu să fac aici, doar că eu voi scrie marțea.

          Cuvântul de săptămâna aceasta este "SURRENDER" pe care eu l-am tradus ca și renunțare, capitulare...

          ...și iată ce am scris în cele 5 minute:

          "Îmi vine greu să renunt, mereu reconsider situația și iau decizia de a mai continua puțin, de a mai da o șansă. Îmi plăcea să cred despre mine în trecut că sunt dură atunci cand făceam teste de personalitate din reviste și răspundeam clar și tăios, l-aș părăsi.
          Viața mi-a arătat că mereu există încă un ceva. Dacă mă gândesc bine, de prea puține ori am plecat eu, poate niciodată.
          Renunțarea îmi dă senzația de singurătate și ca și întreaga mea generație, probabil, îmi este foarte frică de ea. Prefer să fiu ocupată, să fiu cu oameni decât singură, deși poate fi un exercițiu și ăsta, poate cel mai puternic.
          Totuși, aș vrea să văd și partea bună a renunțării... să renunț să mai opun rezistență, să fiu fluidă. Îmi vine în minte AiKiDo - arta marțială care pe asta se bazează, nu te mai opui, te dai la o parte și folosești furia celuilalt pentru a te apăra. Îmi era cumplit de greu să înțeleg asta la 18 ani, acum încep să fac progrese.
          Poate că 27 Decembrie 2017 a fost ultima zi din viața mea și a început o altă viață în percepție...așa este, poate că este ziua în care m-am predat mie și am început să înot sau poate că am devenit mai empatică...nu știu și nu voi ști vreodatp, dar lucrurile au început să se aranjeze altfel."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu