Pagini

luni, 26 noiembrie 2018

Suntem apa


          Uimitor pentru mine a fost momentul în care mi-am cunoscut copila și am aflat că 6 luni nu are nevoie de nimic altceva decât de mine. Eu urma să îi fiu și mâncare și apă și alint și tot.

          Apoi, încet-încet urma să mă detașez. Paradoxal, pentru mine cea de atunci, detașarea a pus mai multe semne de întrebare și a fost mai grea decât perioada de dependență absolută.

          Oare ce are asta a face cu apa, veți întreba pe bună dreptate. Ei bine are, și încă multe...


          După 6 luni în care a fost alăptată exclusiv, marele moment în care urma să bea apă și să manânce solide a fost așteptat cu multă curiozitate și un pic de frică. M-am aprovizionat cu toate tipurile si variantele de căni cu pai, cioc, căni-miracol, etc. și am studiat cu multă grijă oferta de apă plată. Am cumpărat doar ceea ce îmi atingea standardele: apă minerală obținută de la izvoare aflate la altitudine ridicată ( peste 1000 m.), o compoziție echilibrată și o mineralizare redusă. Nu vreți să știți cum cunoșteam pe dinafară în zilele premergătoare marelui eveniment compoziția și caracteristicile apelor minerale de pe piață. În plus, îmi doream o apă versatilă, care să îmi ușureze viața, să poată fi băută de toată familia și în plus și folosită la gătit. 
          Atunci am ales Aquatique și aici am rămas. Atunci când ști că ai ales ce-i mai bun, nu ai nevoie de schimbare.

          Între timp am aflat că a fost desemnată câștigătoare la categoria ”Apă minerală plată pentru sugari și copii mici” și că este medaliată cu distincția ”Grand Gold Medal” de către Institutul internațional de selecție a calității - Monde Selection Bruxelles.

          Nu o să vă mint. Nu a mâncat mai repede sau mai bine pitica și nici apă nu a băut cu mai multă poftă pentru că o alesesem eu pe cea mai cea. Totul s-a desfășurat așa cum trebuia de altfel, cu viteza melcului aflat la spa, adică exact așa cum s-a simțit ea confortabil să fie. Perioada aceea a contribuit la apariția câtorva fire de păr alb la mine cu siguranță, însă la sfârșitul zilei mă simțeam sigură pe situație, știam că alegerea mea este cea corectă și că în final apa este cea mai importantă, întrucât suntem apă!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu