joi, 26 ianuarie 2017

Doar o zi

          Stiu ca nu ma tin mereu de planuri, uneori le fac doar pentru ca sper ca asa voi gasi acea fereastra de timp pentru a realiza si unele si altele.

          Adevarul este ca altele castiga mai mereu in ultima vreme.

          Vreau chestii, poate mult prea multe. Ma sperie timpul care este prea scurt si ma bucur uneori de o ceasca de ceai cu placinta de dovleac de casa. In fundal aud un zodiac chinezesc in paralel cu cel european si copila doarme, asa racita cum este.



          Ma sperie agitatia din mine. In momentul in care descopar un moment liber trebuie sa decid pe repede inainte ce pot rezolva si lista nu se micsoreaza niciodata. Uneori visez la un pat din alta viata si o patura cu care sunt invelita inainte de culcare, asta asa ca un apropo la melodia Deliei. Apoi imi zambeste ea si ma linistesc.

          Vreau sa traiesc viata mai tihnita si nu stiu cum. Vreau sa am puterea de a decide ce voi face si ce nu si sa nu ma mai sperie timpul. Vreau sa scriu, sa citesc, sa invat, sa am puterea de a imi schimba viata daca este nevoie sau macar sa iau decizii fara frica. Si mai vreau sa zambesc sincer mereu sau sa aleg doar situatiile care imi permit asta.

         
          Azi, e o zi de joi pornita brusc cu nemultumiri de copila virusata si mic dejun fara succes, o tentativa de T25 esuata si planuri de plimbare pana la farmacie pentru acadele pentru gat. Este ziua de amidon si trebuie sa aleg un lucru care ma face fericita astazi. Tot azi vreau sa citesc cele 30 de pagini propuse si sa ajung in supermarket ( am lista) si poate doar soarele este suficient.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu