luni, 4 septembrie 2017

Despre schimbări, control și FRIXION

          Astăzi am decis să răspund unei provocări ce vine de la FriXion la mare aniversare-mare, mai precis 10 ani de când a luat naștere.

          FriXion este doar un pix aș putea spune dacă nu l-aș cunoaște, dar pentru că poate mai mult de atât vă invit și pe voi să faceți cunoștință cu el în filmulețul de mai jos.


          Provocarea are legătură cu schimbările pe care le-aș face în viața mea dacă aș avea ocazia sau controlul absolut. Cum sună să fii pictorul vieții tale și să poți folosi informația atât înainte cât și înapoi.

          Momente prea mari nu aș schimba, doar aș mai ajusta pe ici pe colo.

          Aș încerca să am mai multă încredere în mine și să iau provocările cu zâmbetul pe buze și m-aș grăbi un pic, aș alunga frica. Aș face lucrurile un pic mai repede. Poate mai bine, poate mai puțin bine. N-aș mai ezita. Aș ști sigur ca va exista un rezultat oricare ar fi drumul pe care l-aș alege.

          Poate aș scrie mai multe felicitari de zile aniversare, aș face mai multe vizite și aș telefona mai des oamenii dragi care acum nu mai sunt.

          M-aș îmbrăca mai des în rochie, fusta și tocuri.

          Aș cumpăra flori mai des.

          Aș împarți mai mult.

          Un lucru însă nu l-aș schimba, aș zâmbi la fel de mult și de sincer și oricui, uneori doar pentru mine.

          Fără o legătură precisă mă voi întoarce la FriXion care nu este altceva decât un Roller care ne permite să mai încercăm o dată ... să întoarcem fraza din condei sau să reformulăm. Dacă viața ar fi o poveste, cu pixul FriXion care a ajuns anul acesta la aniversarea de 10 ani am putea să o rearanjăm în pagină. 

          Magia este posibilă datorita firmei Dacris, unul dintre cei mai mari furnizori de papetărie din România, cu o experiență de peste 24 de ani în domeniu și importator exclusiv al rollerului minune care scrie, sterge și rescrie: Pilot FriXion.

          Dacă ai avea o super-putere de a schimba timpul pentru obiectivul ”zero regrete”, ce ai schimba?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu