joi, 25 ianuarie 2018

2018 este anul dorintelor implinite

La sfarsit de 2017 am participat la o intalnire de setare obiective pentru anul ce vine. De ce? Simplu, pentru ca asa capata mai mare importanta. Intr-un fel le-am recunoscut fata de altii.




Printre primele pe lista mea se afla slabitul. Vreau sa ajung la o greutate la care ma simt confortabil. Pentru mine asta este undeva intre 60 si 65.

Pe partea de sport am inceput sa fiu pur si simplu mai activa, urc scari si merg cat pot de mult pe jos. Dar, asta nu este suficient si de astazi ma voi apuca de T25 si provocari de 30 de zile specifice (plank, arms, Jumping Jacks, Poduri, Genuflexiuni).

Pe partea de alimentatie ma simt intr-un mare impas. Adevarul este ca pornind de undeva din septembrie am inceput, mancand cam la fel ca inainte sa adaug usor cateva sute de grame, apoi sa stagnez si la fel si...nu e deloc OK. Am nevoie de o schimbare, dar de durata. Acum am mai multe planuri in minte: pe deoparte as incerca o disociata pe zile, am mai cochetat cu diete: indiana, daneza, etc, dar imi e foarte frica de faptul ca as da jos si apoi as pune la loc, poate mai mult ca inainte.

Asa ca, vreau sa profit de faptul ca am aflat de campania Blogal Initiative - Limitless si m-am inscris la ea, optand pentru pachetul Onboard. Acesta imi ofera urmatoarele beneficii:


  • ACCES LA CURSURILE VIDEO NUTRITIONALE DIN BIBLIOTECA ONLINE LIMITLESS;
  • ACCES LA GRUPUL DE FACEBOOK LIMITLESS DEDICAT COMUNITATII RESET;
  • ACCES LA TOATA BAZA DE ARTICOLE MARCA LIMITLESS;
  • PLAN ALIMENTAR PERSONALIZAT;
  • CARTEA DE BUCATE LIMITLESS;
  • JURNAL ALIMENTAR.
Programul ma costa 175 RON/luna timp de 3 luni ( este o promotie, in mod normal costa 270 RON/luna), sper eu suficiente pentru a da jos vreo 12 kg si a imi schimba modul de alimentatie. 

Imi doresc din tot sufletul sa functioneze  si sa imi indeplinesc parte din obiectivele pe 2018 - o mai buna eu: mai plina de energie, mai slaba si cu alegeri alimentare mai sanatoase.

Mai jos este videoclipul de prezentare a proiectului:



Realizez din ce in ce mai mult ca toate astea nu le fac doar pentru mine ci pentru toata familia mea. Eu aleg mancarea pe care o mancam, eu fac cumparaturile si eu gatesc, in concluzie sotul si copilul meu merita o viata sanatoasa si o educatie alimentara corecta. 

O sa fac un articol de status lunar sa va povestesc cum mi-a fost luna, alimentar si din punct de vedere al sportului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu